Puun takaa

#007 feat. Marko Yrjövuori osa 2/2- Tarinoita Kobe Bryantista, Los Angelesista ja Lakersista +TPS, Johtaja-Järvinen, Junttila, Mäntylä, Lahtinen, Carolinan storm surge, Posiperjantai ja Monttubileet.

October 18, 2019

Puun takaa podcast on päässyt elinkaaressaan James Bondin numeroon ja jakso #007 on nyt ulkona! Jaksossa Bondin roolia kantaa selässään @thefinn1 Marko Yrjövuori, jonka kanssa faktapitoisen kutosjakson jäljiltä tässä jaksossa keskitytään värittelyyn. Yrjövuori kertoo tarinoita Los Angelesin vuosiltaan ja fanipojat Säteri ja Keinänen kuuntelevat haavit auki ja hihittelevät. 

 

 

Käsittelevät pojat muutakin, tässä jaksossa käydään läpi Liigaviikon isot pelaajahankinnat, Tuukka Mäntylän headhunt, Severi Lahtisen silkkihanskat, TPS:n norsunluutorni ja someperseilyt, Carolina Hurricanesin Porihenkiset storm surge-höntyilyt. Lisäksi Posiperjantai sekä Monttubileet by Nordicbet-vedonlyöntiosio, joka on lähtenyt liikkeelle erinomaisesti, eli eiköhän se montun kaivaminen ala vaikka heti tästä viikosta. Keinänen sitä montutusta jo viime viikolla vähän harjoittelikin.  Säteri puolestaan osui jälleen ja sai ne tavoittelemansa kaljarahat. Tällä viikolla Mestari onkin sitten ollut viikonlopun jäljiltä suhteellisen kalpea. www.nordicbet.com on osoite, jos vedonlyönti kiinnostaa. 

 

Seuraa meitä ja laita viestiä jos joku asia puhututtaa: @puuntakaapodcast ja @sateri20100

 

 

Jos tässä on kirjoitusvirheitä, niin pahoittelen suuresti. Alla on Keinäsen vetämä käsipuntti ja näppäimiin osuminen on tällä hetkellä erittäin haastavaa.  Voin vakaasti olla suosittelematta kyseistä rituaalia yhtään kenellekkään. Hyvää viikonloppua kaikille rakkaille kuuntelijoille!

 

Järvinen, Junttila, Mäntylä, Lahtinen 8:00

TPS 17:24

Carolinan Storm Surge myötähäpeä 24:15

Posiperjantai 26:55

Monttubileet by nordicbet 30:16

Marko Yrjövuori part. 2  39:58

Podbean App

Play this podcast on Podbean App