Puun takaa lätkäpodcast

#009- Leijonat, KooKoo ja Bachelor-Joni

November 1, 2019

En olisi tätäkään lausetta koskaan kuvitellut sanovani mutta tässä jaksossa kiinnitetään huomio Kouvolaan. Mukana jaksossa uusi ohjelmaosio TUTKA, jossa joka viikko perehdytään tarkemmin johonkin lätkämaailman joukkueeseen ja ekana oli vuorossa hyvää kautta pelaava Kouvostoliiton KooKoo. 

 

Tähän jaksoon saatiin ruusuja jakamaan myös pitkän lätkätaustan omaava Bachelor-äijä Joni Lindlöf. Maailmanluokan värittäjä kertoo tarinaa jakson lopussa ja tulee joskus meidän mukaan ihan koko jakson ajaksi värjäämään! 

 

Alkuun keni ”ihastelee” tämän viikon ilmaveivejä by Svechnikov & Höglander, Käydään läpi pitääkö Rangersin kaksnelosesta olla huolissaan, Monttubileissä Sätky hakee virheettömälle track recordilleen jatkoa ja Keni koittaa saada alkavan montunkaivuuprojektinsa päätökseen, tai ainakin tauolle. Posiperjantaissa David Pastrnak ja Keinäsen yllätyshakuna pelaaja, jolla on maailman paras rysty. Marraskuun maajoukkue julkaistiin tällä viikolla joten jaksossa nostetaan muutama nimi sieltä tarkempaan syyniin. 

 

09:37 TUTKA: KooKoo 

22:45 Leijonavalinnat

31:05 Monttubileet by Nordicbet

36:19 Posiperjantai: Pasta ja maailman paras rysty

40:33 Lindlöfin tarinatuokia

 

Osallistu Nordicbetin kampanjakisaan ja nappaa reissu U20-kisoihin Ostravaan: https://promotions.nordicbet.com/we-love-hockey/fi/

Muista tilata meidän podcast Spotifysta tai Apple Podcasteistä ja käy nappaamassa meidän somekanavat seurantaan ja laittele viestiä, jos joku asia jutututtaa: @puuntakaapodcast ja @sateri20100

Play this podcast on Podbean App